ja ik wil wel, maar kan niet

Frank van der Lende ziet huwelijk door zijn vingers glippen

Door RTL Boulevard/Viva··Aangepast:
© ANPFrank van der Lende ziet huwelijk door zijn vingers glippen
RTL

Niet alleen het festivalseizoen kon Frank van der Lende (31) op zijn buik schrijven, de radio-dj zag ook zijn huwelijk in het water vallen. "Je wilt voorpret hebben samen, je verkneukelen over de locatie, de catering, de trouwjurk… Dat kon nu allemaal niet", vertelt hij in 'Viva'.

"Ik verheugde me hier al op sinds ik mijn vriendinnetje vorig jaar ten huwelijk vroeg"

Frank zou deze zomer in het huwelijksbootje stappen, maar moest de bijzondere gebeurtenis cancellen vanwege corona. Gelukkig hadden de tortelduifjes nog geen officiële uitnodigingen gestuurd, maar de locatie stond wel al vast. "We gaan nu een nieuwe datum prikken en dan kunnen we echt aan de slag. Ik baalde er wel van, want ik verheugde me hier al op sinds ik mijn vriendinnetje vorig jaar ten huwelijk vroeg."

3FM presenteren Frank van der Lende en Eva Koreman als nieuw duo
Lees ook

3FM presenteren Frank van der Lende en Eva Koreman als nieuw duo

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De radio-dj vroeg zijn lief vorig jaar ten huwelijk tijdens een fiets- en vaartocht in de buurt van Amsterdam-Noord. Hij vertelt hierover: "Vroeger riep ik altijd: 'Ik ga echt niet trouwen', maar ik ben wel een beetje aangestoken door de mensen om me heen (...) Ik ben ook echt verzot op mijn vriendin, en trouwen is toch wel het summum van liefde. Je spreekt uit dat je je hele leven bij elkaar wilt blijven, tegenover je vrienden, familie en de wereld – hoe mooi is dat?"

Wie ook binnenkort in het huwelijksbootje stapt is Sylvie Meis met haar Niclas. Daar vertelt ze over in de video hieronder.

Lees meer over
Frank van der Lende