watching you

Yes! Eerste details nieuw seizoen Big Brother bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardYes! Eerste details nieuw seizoen Big Brother bekend
RTL

Het duurt niet lang meer of de realityshows der realityshows, 'Big Brother', keert terug bij RTL. De eerste details over de show zijn eindelijk bekendgemaakt én je kunt je nu opgeven als kandidaat.

"Big Brother is in de huidige tijdsgeest relevanter dan ooit"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ruim twintig jaar na wat wordt gezien als hét startschot van reality-tv komt Big Brother weer op de buis. De reboot van het programma wordt een samenwerking met het Belgische SBS Media, wat betekent dat onze zuiderburen ook deel uitmaken van de show. In Nederland zal het programma te zien zijn bij RTL5 én Videoland. Opgeven voor Big Brother 2021 kan hier

Van Ruud tot Kelly: wat doen de Big Brother-sterren nu?
Lees ook

Van Ruud tot Kelly: wat doen de Big Brother-sterren nu?

In Big Brother worden de bewoners van de bekende villa 24/7 in de gaten gehouden en de kijkers thuis kunnen 100 dagen lang meegenieten van de perikelen die onderling ontstaan. Social media en contact met de buitenwereld is verboden, wat betekent dat de inwoners op elkaar zijn aangewezen. "Big Brother is in de huidige tijdsgeest relevanter dan ooit", aldus Peter van der Vorst. "Door social media is er nauwelijks meer een moment op de dag dat we elkaar niet bekijken en beoordelen."

Volgens Peter 'presenteren we een versie van onszelf die zo optimaal mogelijk is' en daarom stelt hij de vraag: "Wat gebeurt er als je dat allemaal weghaalt en mensen volledig op zichzelf en hun nieuwe huisgenoten zijn aangewezen?" Je gaat het allemaal meemaken wanneer Big Brother in 2021 terugkeert op RTL5 en bij Videoland. Wat de exacte startdatum is is nog onbekend, maar je opgeven voor de show kan alvast hier.

Blik in de video hieronder terug op hoe Big Brother begon. 

Lees meer over
Tv-programmaTelevisie