drie musketiers

Chantal Janzen viert vakantie en geniet van haar jongens

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Chantal JanzenChantal Janzen viert vakantie en geniet van haar jongens
RTL

Chantal Janzen (41) geniet net als veel andere Nederlanders van het zonnetje op haar vakantiebestemming. Wel op anderhalve meter natuurlijk, maar dat mag de pret niet drukken. De presentatrice heeft het reuze gezellig met haar gezin. En dan voorál met haar mannen.

"Ze hebben allemaal dezelfde lach"

Chantal post er lustig op los: allerlei familiekiekjes, zwembadfoto's en andere gezelligheid. 'Broertjes. En Bob at pizza. En spaghetti', schrijft ze bij een nieuwe foto, waarop haar jongens te zien zijn. Vooral zoontje Bobby steelt vaak de show. Deze keer zit zijn mond onder de oranje saus, maar alsnog is het ventje om op te vreten met zijn blauwe kijkers.

'Ze hebben allemaal dezelfde lach', merkt een fan op. 'Wat een mooie foto en dan dat kleine handje op die grote hand... zo lief', zegt een andere volger weer.

Zoontje Chantal Janzen ontslagen uit het ziekenhuis
Lees ook

Zoontje Chantal Janzen ontslagen uit het ziekenhuis

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

James, de zoon van Chantal, werd onlangs nog in het ziekenhuis opgenomen met een blindedarmontsteking. Gelukkig is dat goedgekomen en kunnen ze nu met het hele gezin genieten. Chantal vertelde aan RTL Boulevard dat James het liefst naar Lego Masters kijkt op televisie, zoals te zien is in de video hieronder.

Lees meer over
Chantal JanzenVakantieInstagram