strijd tegen de kilo's

Shirma Rouse over hoe ze meer dan 50 kilo afviel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @shirmarouseShirma Rouse over hoe ze meer dan 50 kilo afviel
RTL

Na maanden stilte door het coronavirus staat Shirma Rouse (40) te popelen om weer op te treden. De zangeres heeft het publiek erg gemist, vertelt ze aan het 'AD'. En het publiek haar ook; die staan namelijk te springen om haar nieuwe lichaam te bewonderen.

"Het is meer tijd investeren in jezelf"

De zangeres, die in 2013 aan The voice of Holland, is al meer dan 50 kilo afgevallen dankzij haar nieuwe levensstijl. "Als je iedereen het beste gunt, dan moet je jezelf ook het beste gunnen", vertelt ze. "Het is meer tijd investeren in jezelf. Dat stukje zelfliefde, dat is de essentie."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Shirma Rouse straalt opnieuw op transformatiefoto
Lees ook

Shirma Rouse straalt opnieuw op transformatiefoto

Na weken thuis te hebben gezeten, gaat Shirma deze maand weer langzaamaan aan het werk. "Ik heb er echt heel veel zin in en ben weer opgeladen voor de komende tijd", vertelt ze enthousiast. In het begin heeft de zangeres vooral veel genoten van 'het even niets moeten' en gebruikte haar vrijheid om nieuwe muziek te maken en te werken aan een kookboek.

In de tussentijd is de zangeres ook bezig met een documentaire over haar leven. Wannneer deze te zien zal zijn is niet bekend, maar Shirma 'wil er echt iets moois van maken'.

Lees meer over
Shirma Rouse