Ik hou van jou, alleen van jou

Jordy uit De Bachelorette slaat alsnog BN'er aan de haak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre Fourie/RTLJordy uit De Bachelorette slaat alsnog BN'er aan de haak
RTL

Jordy Jamal (25) verliet het Zuid-Afrikaanse avontuur helaas zonder Gaby Blaaser (34), maar de 'Bachelorette'-ster kreeg bij thuiskomst wel een heleboel nieuwe volgers erbij op Instagram. Zelfs Gordon (52) is fan van hem.

"Gaby, wat ben jij een stomme doos dat je dit laat gaan"

De zanger pakt na zijn drank- en drugsverslaving nu zijn overtollige kilo's aan. Zo probeerde Gordon vorige maand nog een maagballon, maar dat was geen succes. De 'Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn'-ster wil daarom de aankomende tijd flink knallen in de sportschool, maar daar heeft 'ie wel hulp bij nodig. De artiest werkt namelijk het liefst met een personal trainer en die heeft hij ook al gevonden: Bachelorette-deelnemer Jordy. 

© Instagram @jordyjamal

"Ik heb nog één roos over dus ik hoop dat 'ie hem aanneemt", grapt de zanger op Instagram tijdens de sessie. "Gaby, wat ben jij een stomme doos dat je dit laat gaan."

Joey kreeg de laatste roos van Gaby in De Bachelorette. Maar wat gebeurde er ná de grote finale? Louisa Janssen stapte in de auto richting Breda om verhaal te halen bij Niek, die tweede werd.

Lees meer over
GordonDe Bachelorette