sorry

Kanye West vraagt vrouw Kim via Twitter om vergiffenis

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKanye West vraagt vrouw Kim via Twitter om vergiffenis
RTL

Kanye West (43) heeft momenteel veel aan zijn hoofd: hij zit midden in een poging om mee te doen aan de Amerikaans presidentsverkiezingen en worstelt daarnaast met zijn mentale gezondheid. Ook lijkt hij huwelijksproblemen te hebben nadat hij eerder deze week tweette dat hij wilde scheiden van zijn vrouw Kim Kardashian. Daar leek hij zaterdag op terug te komen door publiekelijk zijn excuses aan Kim aan te bieden.

"Kim, ik wil even zeggen dat ik weet dat ik je pijn heb gedaan"

Voordat Kanye zijn excuses aanbood twitterde hij druk over de verkiezingen. De muzikant is ervan overtuigd dat hij bij de komende presidentsverkiezingen de Democratische kandidaat Joe Biden kan verslaan. Hoewel hij in veel staten niet op het stembiljet zal staan, denkt de musicus toch kansen te hebben. Kiezers moeten zijn naam dan op het stembiljet invullen.

Daarmee doelt Kanye op het fenomeen write-ins. In de Verenigde Staten is dat in een aantal staten mogelijk en daarvan wil de artiest gebruik maken. Vooral omdat hij de deadline voor inschrijvingen in veel staten heeft gemist.

Kanye West 'wil al een jaar scheiden', maar zo denkt Kim erover
Lees ook

Kanye West 'wil al een jaar scheiden', maar zo denkt Kim erover

Write-ins zijn in Amerika wel bekend. Maar kandidaten die op deze manier meedoen aan de presidentsverkiezingen hebben nog nooit gewonnen. Wel gebeurt het vaak dat mensen als protest zo maar een naam invullen. Zo is Mickey Mouse al jaren een populaire write-inkandidaat. Het tekenfilmfiguurtje is dan ook degene die aan de meeste presidentsverkiezingen heeft meegedaan.

Kort nadat Kanye over de presidentsverkiezingen twitterde, kwam hij ook nog met een speciale tweet voor zijn vrouw Kim Kardashian. 'Kim, ik wil even zeggen dat ik weet dat ik je pijn heb gedaan', schrijft hij. 'Vergeef me.' Verder bedankt Kanye Kim omdat ze er altijd voor hem is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De rapper deelde zaterdagnacht ook de cover van zijn nieuwe album. 'DONDA ALBM CVR', schreef hij bij de foto waaruit met een beetje fantasie een landschap met wolken en een zon is te ontdekken. Ook zijn er drie personen op afgebeeld.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kanye beloofde vorige week dat 'Donda' afgelopen vrijdag zou uitkomen, maar de plaat ontbreekt nog altijd op alle streamingdiensten. Het missen van muzikale deadlines is de rapper niet vreemd. In het verleden stelde de perfectionistische Kanye het uitbrengen van platen vaker op het allerlaatste moment uit omdat hij nog niet tevreden was en dingen wilde aanpassen.

Lees meer over
Kanye WestKim Kardashian