PIECE OF ME

'Britney Spears ziet haar kinderen wél nog gewoon'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Britney Spears ziet haar kinderen wél nog gewoon'
RTL

Ondanks recente zorgen van fans over het mentale gestel van Britney Spears (38) ziet ze haar twee zoons wel gewoon. Haar ex-man Kevin Federline (42) zou hun kinderen met een gerust hart achterlaten bij de zangeres, vertellen ingewijden aan 'TMZ'.

"Ik wil mensen inspireren om hetzelfde te doen en gewoon jezelf te zijn"

De 38-jarige Britney ziet haar jongens zo'n 30 procent van de tijd, voor de rest wonen ze bij hun vader. Kevin is ervan overtuigd dat het goed gaat als zijn zoons bij hun moeder zijn, maar zou volgens ingewijden wel naar de rechter stappen om de voogdijregeling te laten veranderen wanneer dat niet zo zou zijn.

Broer Britney Spears vertelt hoe het écht zit met zijn zus
Lees ook

Broer Britney Spears vertelt hoe het écht zit met zijn zus

De zangeres kwam de laatste tijd weer vaker in het nieuws na een aantal vreemde posts op social media. Fans vreesden hierdoor dat Britney weer een mentale inzinking had gehad. Niet nodig, liet de zangeres weten. "Ik begrijp dat sommige mensen mijn berichten niet leuk vinden of ze zelfs niet begrijpen maar dit ben ik als ik blij ben. Dit is hoe ik echt ben", stelde de zangeres haar volgers eerder deze maand gerust. "Ik wil mensen inspireren om hetzelfde te doen en gewoon jezelf te zijn zonder anderen steeds te willen pleasen. Dat is de sleutel tot geluk!"

Sinds haar mentale inzinking in 2008 staat Britney onder wettelijk toezicht. Vorige week zou een digitale bespreking plaatsvinden over de eventuele verlenging van het gezag, maar die werd beëindigd en verzet toen onder anderen fans ongevraagd aanwezig waren en weigerden de virtuele rechtbank te verlaten. Wanneer nu wel wordt bepaald of de zangeres ook na 22 augustus onder curatele blijft, is niet duidelijk.

In de video hieronder zie je alles over de situatie rondom Britney.

Lees meer over
Britney Spears