controlfreak

Sterren nemen stokje van NikkieTutorials over in nieuwe video

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSterren nemen stokje van NikkieTutorials over in nieuwe video
RTL

Na twaalf jaar wekelijks uploaden op YouTube gooit Nikkie de Jager (26) het nu even over een andere boeg. In haar laatste video heeft ze niet zelf de touwtjes in handen, maar laat ze de volledige controle over aan collega's. Haar favoriete celebrities maken voor één keer de dienst uit.

Make-upgoeroe Nikkie weet als de beste welke producten ze wel en welke producten ze vooral niet fijn vindt om te gebruiken op haar gezicht. In de 'DMing Celebrities To Pick My Makeup Routine'-video heeft ze het voor de verandering níet voor het zeggen. Zoals de titel al verraadt, vraagt Nikkie aan beroemdheden op Instagram welke make-up ze moet gebruiken. 

Ariana Grande, Selena Gomez, Rihanna, Demi Lovato... Welke Hollywood-sterren daadwerkelijk hun favorieten met Nikkie hebben gedeeld, zie je in de video hieronder:

Ziekenhuisbezoek eindigt in domper voor NikkieTutorials
Lees ook

Ziekenhuisbezoek eindigt in domper voor NikkieTutorials

De kans bestaat dat Nikkie binnenkort haar comeback maakt op de Nederlandse televisie. Ze wordt regelmatig genoemd als één van de personen die in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te zien is. Hoe dat precies zit, zie je hieronder.