keeping up

Kim Kardashian leidt volgers af met kinderkiekje na bezoek Kanye

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian leidt volgers af met kinderkiekje na bezoek Kanye
RTL

Nadat Kim Kardashian (39) terugkeerde in Los Angeles, na een bezoek aan haar echtgenoot Kanye West (43) in Wyoming, lijkt de realityster weer 'back in business' te zijn. Kim postte een foto van haar zoon Psalm en zijn nichtje True op Instagram, met daarbij de tekst 'deze twee zijn beste vriendjes'. Dit meldt 'E! News'.

"Kijk onze baby's nou eens samen"

Op de foto is haar 1-jarige zoon Psalm met de 2-jarige True te zien, de dochter van haar zus Khloé. Kim's volgers reageren enthousiast op het vrolijke plaatje. 'Oh wow, wat is Psalm al groot en hij kan al lopen! Waar blijft de tijd?', schrijft iemand. Een ander zegt: 'Wat een schatjes en wat heerlijk dat ze zo'n goede familieband hebben.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Khloé reageerde op de foto. 'Oooh... wat lief! Kijk onze baby's nou eens samen. Mijn hart ontploft.'

'Kanye mag voorlopig niet meer thuiskomen van Kim'
Lees ook

'Kanye mag voorlopig niet meer thuiskomen van Kim'

Over Kanye liet Kim verder niks los. De twee werden samen gespot in Wyoming toen ze naar een fastfood-restaurant gingen. Hierbij werd Kardashian huilend in de auto gefotografeerd. Volgens ingewijden was Kim al van plan om solo terug te keren na hun gesprek. De realityster zou willen dat de rapper, die kampt met een bipolaire stoornis, even tot rust komt voor hij zich weer bij zijn vrouw en hun vier kinderen voegt.

Lees meer over
Kim Kardashian