ONBESCHOFFELIJK

Sander Schimmelpenninck onder vuur na uitspraak over Alexia

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSander Schimmelpenninck onder vuur na uitspraak over Alexia
RTL

Bijna een week nadat de meest recente aflevering van de 'Zelfspondcast', een podcast van Sander Schimmelpenninck (36) en Jaap Reesema (35), is verschenen, ligt eerstgenoemde onder vuur. Men vindt uitspraken die hij over prinses Alexia (15) deed uiterst ongepast.

"Ze schijnt wel arrogant te zijn"

Alexia was onlangs in het nieuws door uitgelekte TikTok-filmpjes. Vervolgens was de prinses een stuk meer timide tijdens de laatste fotosessie van de Oranjes dan ze gebruikelijk is. Kenners denken dat ze is teruggefloten. In de Zelfspodcast praten Sander en Jaap hierover.

"Daar was veel om te doen. Dat meisje. Is dat Alexia?" aldus Jaap. Daarop zegt Sander: "De lekkerste. Ja, daar kunnen we niet omheen. Ze schijnt wel arrogant te zijn. "In Wassenaar wordt gezegd dat ze al wel buiten haar prinsenmuiltjes loopt."

Sander Schimmelpenninck schiet in de verdediging door Alexia-rel
Lees ook

Sander Schimmelpenninck schiet in de verdediging door Alexia-rel

Die uitspraken vallen verkeerd, nu de uitspraken van Sander op het internet zweven. Op Twitter reageren meerdere mensen dan ook dat ze het niet vinden kunnen. 'Die Schimmelpennick is lekker bezig', schrijft iemand met een sarcastische ondertoon. 'Die man is niet goed bij zijn hoofd!' reageert een ander.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Sander Schimmelpenninck