jammer

Veronica Inside-mannen toch niet om de tafel met Talpa

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVeronica Inside-mannen toch niet om de tafel met Talpa
RTL

Hoewel Johan Derksen (73), René van der Gijp (59) en Wilfred Genee (53) met z'n drietjes een goed gesprek hebben gevoerd, zit die kans er met Talpa toch niet in. "Het was wel de bedoeling", laat Johan weten aan RTL Boulevard.

"Ik heb er geen zin meer in"

"We hebben geen gesprek", verklaart Johan aan RTL Boulevard. "Dat gesprek is afgelast en ik ga er verder helemaal niet op in. Ik ga er niet mee in de publiciteit. Gister was iedereen er, maar ik ga er niet op terugkomen." De voetbalanalist geeft aan dat er 'ongetwijfeld' nog een meeting zal plaatsvinden met Talpa, maar 'niet vandaag'. 

Johan Derksen 'denkt niet' dat VI terugkomt in originele vorm
Lees ook

Johan Derksen 'denkt niet' dat VI terugkomt in originele vorm

Het gesprek tussen de drie heren leek gisteren zo goed als afgelopen te zijn, want ze kwamen na iets meer dan een uur alweer de vergaderkamer uitlopen in Hotel van der Valk. Ze willen nog geen duidelijkheid geven over de toekomst van Veronica Inside. "We hebben drie mensen en dat zijn drie meningen en ik kan niet namens die andere mensen praten", aldus Johan. Hij weet wel wat 'ie zelf wil. "Ik heb er geen zin meer in, maar wat die andere mensen doen, die moeten hun eigen beslissing nemen." 

Hoe het gesprek tussen Johan, René en Wilfred er gister aan toeging, zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Johan DerksenRene van der GijpWilfred GeneeTalpaVoetbal InsideTv-programmaTelevisie