don't think about it

'Jordy Jamal probeerde eerder Romy Monteiro te versieren'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre Fourie/RTL'Jordy Jamal probeerde eerder Romy Monteiro te versieren'
RTL

De Amsterdamse Jordy Jamal (25) was afgelopen seizoen één van de deelnemers van 'De Bachelorette'. Hoewel het voor veel mannen de eerste keer was dat ze in aanraking kwamen met een camera, is Jordy helemaal thuis in het wereldje. Hij was zelfs al eens te zien in een videoclip van niemand minder dan...Romy Monteiro (27).

De clip in kwestie met de titel 'Think About It' stamt alweer uit 2018. Op de beelden is te zien dat een gekwelde Jordy de love interest speelt van de zangeres. De Amsterdammer probeert al langere tijd door te breken in de showbizz. Zo probeerde hij toen hij slechts 17 was Nederland te veroveren met zijn deelname aan The Face, een modellenprogramma. Topfotograaf Philip Riches zag in eerste instantie de potentie, maar helaas voor Jordy werd hij na de eerste eliminatieronde al naar huis gestuurd.

Joey van De Bachelorette voelt zich gebruikt door Gaby Blaaser
Lees ook

Joey van De Bachelorette voelt zich gebruikt door Gaby Blaaser

Ook zijn moeder is geen vreemde: mama Alexandra was namelijk al te zien in Utopia. Maar de Bachelorette-hunk heeft nóg meer bekende familieleden, zo is zijn tante niemand minder dan Sylvana Simons. Niet zo gek dus dat Jordy zich aangetrokken voelt tot de glamoureuze wereld van Gaby Blaaser. En dat heeft 'ie niet van een vreemde. In de podcast van Kiki Düren biecht hij op dat zijn vader ooit óók het bed heeft gedeeld met een bekende actrice. "Ik weet uit het verleden dat Katja de ex van mijn vader is geweest (…) Dat heb ik in de wandelgangen een keer gehoord", aldus Jordy.

Jordy lijkt ondertussen helemaal zeker van Gaby. Hij heeft het zelfs al over trouwen. Hoe het nu precies tussen de tortelduifjes zit vertelt hij in deze video.

Lees meer over
Romy MonteiroDe Bachelorette