ik leef mijn leven zoals ik dat wil

Monique Westenberg is alle kritiek zat: bemoei je er niet mee

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique Westenberg is alle kritiek zat: bemoei je er niet mee
RTL

De moedermaffia laat zich, ondanks de hete temperaturen dit weekend, niet kennen. Deze keer is Monique Westenberg het doelwit. De 42-jarige deelde zaterdag een kiekje van haar zoontje en neefje Fender op Instagram, maar die werd niet door iedereen gewaardeerd.

"Dat jochie wil ze zelf graag om, dus ik bemoei me er niet mee"

Monique heeft wel eens voor hetere vuren gestaan als het gaat om negatieve reacties op Instagram, maar vandaag is haar kookpunt bereikt. Op de desbetreffende foto is te zien hoe de twee Hazes-neefjes lekker met elkaar aan het spelen zijn. Een uniek gegeven, want een paar weken geleden was er nog helemaal geen contact tussen André en zus Roxeanne. 

André Hazes en Monique onder vuur: 'Niet corona-proof'
Lees ook

André Hazes en Monique onder vuur: 'Niet corona-proof'

Toch gaat het in de comments niet over de langverwachte reünie, maar de rits armbanden die André Junior draagt. Een schande volgens een aantal volgers, helemaal met deze hitte. Monique is het daar niet mee eens, zo reageert ze fel: 'Dat jochie wil ze zelf graag om, dus ik bemoei me er niet mee. Zou jij ook eens moeten overwegen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne en André hebben elkaar deze week na jaren van radiostilte weer in de armen gesloten. Tot groot genoegen van hun moeder. "Dat de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn is mijn grootste wens", vertelde een gelukkige Rachel aan RTL Boulevard. Bekijk de hele video hieronder:

Lees meer over
Monique Westenberg