stoorzender

Arjen Lubach verzint ludieke actie om nieuwe boek te promoten

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPArjen Lubach verzint ludieke actie om nieuwe boek te promoten
RTL

Arjen Lubach (40) en uitgeverij Podium openen speciaal voor de lancering van zijn nieuwe boek voor één dag een boekwinkel waar uitsluitend 'Stoorzender' te koop is. Op donderdag 20 augustus wordt in deze speciale pop-upstore een luxe gebonden editie verkocht, die de cabaretier ter plekke zal signeren.

De winkel bevindt zich aan de Van der Pekstraat 59 in Amsterdam. Arjen is vanaf 13.00 uur 's middags aanwezig. De winkel, de wachtrij en de signeerstand zijn coronaproof ingericht. Wie de winkel bezoekt, krijgt een speciaal Stoorzender-mondkapje.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Arjen Lubach komt na zeven jaar met nieuw boek
Lees ook

Arjen Lubach komt na zeven jaar met nieuw boek

In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan en schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, televisie, politiek, het leven en de liefde. "In Stoorzender komt alles samen", aldus de schrijver en komiek. "Stukken over mijn jeugd, over de wereld van nu, komische anekdotes, maar ook persoonlijker verhalen over de liefde, ouder worden en het leven als zodanig. Het boek beslaat de laatste twintig maanden voor mijn 40ste verjaardag, afgelopen oktober."

Lees meer over
Arjen Lubach