vliegensvlug

Dochter Thaise koning Rama acht uur vast in vliegtuig

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDochter Thaise koning Rama acht uur vast in vliegtuig
RTL

De Thaise koning Vajiralongkorn, ook wel bekend als koning Rama de tiende, is woest. Zo blijkt uit berichtgeving van het Duitse blad 'Bild'. Zijn dochter zou namelijk acht uur lang vast hebben gezeten in een vliegtuig van Thai Airways in Frankfurt.

De vertraging werd veroorzaakt door de luchtvaartmaatschappij, die financieel in zwaar weer verkeert. Ze zouden de brandstofrekeningen niet betaald hebben, waardoor volgens geruchten de Thaise royal zelf in actie kwam.

Harry en Meghans nieuwe stulpje heeft enorm aantal slaapkamers
Lees ook

Harry en Meghans nieuwe stulpje heeft enorm aantal slaapkamers

Het vliegtuig zou oorspronkelijk om negen uur vertrekken uit Frankfurt, om vervolgens tegen de middag te landen in Bangkok. Het voertuig telde 220 passagiers, waaronder prinses Sirivannavari Nariratana. Zij kwam net uit Parijs, waar ze haar vriend had bezocht en nam met haar koninklijke entourage het grootste deel van de eerste klas in beslag.

In eerste instantie leek het erop dat het vliegtuig helemaal niet meer zou vertrekken, maar na dik acht uur werd de vlucht hervat. Geruchten gaan dat de Thaise koning daarvoor gezorgd heeft.

Wie ook woest zijn, zijn Harry en Meghan. Zij strijden al maanden tegen de Britse tabloids. Bekijk de video hieronder: