kappen nou

Romy Monteiro heeft het gehad met commentaar op lichaam

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRomy Monteiro heeft het gehad met commentaar op lichaam
RTL

Een vakantie naar Ibiza zou relaxend moeten zijn, maar voor Romy Monteiro (27) verloopt het toch net een beetje anders. Op haar social media-accounts wordt namelijk druk gespeculeerd of ze in verwachting is. De musicalster is het zat en verklaart hoe het echt zit.

"Er zit geen baby in"

Toen Romy op haar Instagram Stories een aantal filmpjes en foto's plaatste van haar tripje naar Ibiza, wisten haar fans het zeker: ze is zwanger. Dat had voornamelijk te maken met één foto, waarbij er naast haar hoofd het woord 'baby' gezet was. En dat zou dé bevestiging zijn geweest dat ze haar eerste kindje zou krijgen. Romy is er niet van gediend. 'Ik ben niet zwanger. Ik ben dat ook nog lang niet van plan überhaupt mee bezig', reageert de musicalster. 

© Instagram @romymonteiro

Het is volgens Romy niet nodig om te speculeren, want ze wil nog geen kindje. 'Dus als je het woord 'baby' ziet of een opgezet (food)buikje of zelfs een hand op mijn: er zit geen baby in', vertelt ze stellig. Het is niet de eerste keer dat Romy zo openhartig reageert op de vragen rondom haar gewicht. Tijdens de coronacrisis had ze er een paar kilo's bijgekregen. 'Zitten we nog vol in corona-quarantaine-alles-vreet-modus?' vroeg ze aan haar volgers. 'Ik was in ieder geval 8 kilo aangekomen (...) En dat is best knap.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een tijdje terug maakte Romy een flinke smak met een raceauto. Het was een heftige bedoening, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Romy MonteiroBabyZwangerschapInstagram