da's balen

The Voice Senior staakt opnames door corona

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© William RuttenThe Voice Senior staakt opnames door corona
RTL

De geplande opnames van 'The Voice Senior' gaan niet door, omdat twee crewleden van het programma positief getest zijn op het coronavirus. Dat bevestigen RTL en ITV aan RTL Boulevard.

"Ze hebben snel gehandeld, daar zijn we blij mee"

"De opname van de semi-live finale van The Voice Senior, die aankomende dinsdag gepland stond, wordt uitgesteld aangezien twee crewleden positief getest zijn op het coronavirus", vertelt ITV in een statement. "Op dit moment staan we in nauw contact met de GGD. Zij zijn bezig met het bron- en contactonderzoek." Bij het programma houden ze zich streng aan hun corona-protocol. "Uit voorzorg laten we alle crewleden, kandidaten, coaches en presentatoren testen. Totdat we zeker weten dat we de finale veilig en verantwoord kunnen opnemen wordt deze uitgesteld tot nader order."

Angela Groothuizen reageert op The Voice Senior-blunder
Lees ook

Angela Groothuizen reageert op The Voice Senior-blunder

Het is nog niet bekend of het hele seizoen uitgesteld zal moeten worden of alleen de finale. "ITV heeft ons op de hoogte gebracht van de situatie", vertellen ze aan RTL Boulevard. "Ze hebben snel gehandeld, daar zijn we blij mee. De finale wordt uitgesteld tot nader order." Eén van de nieuwe deelnemers echter wel en het is een bekend gezicht: Imca Marina! Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
The Voice SeniorTv-programma