Zet een kaars voor je raam vannacht

Sharon Stone vraagt volgers kaarsje te branden voor zus

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSharon Stone vraagt volgers kaarsje te branden voor zus
RTL

Sharon Stone heeft haar volgers gevraagd een kaarsje te branden voor haar zus Kelly, die het coronavirus heeft opgelopen. In een emotionele video op Instagram vertelt de actrice zondag dat ook haar zwager Bruce is besmet met het virus en dat ze eerder al haar oma en peetmoeder is verloren aan covid-19.

"Ze heeft geen immuunsysteem, een van jullie maskerweigeraars heeft dit op z'n geweten"

Kelly Stone heeft naast corona ook de auto-immuunziekte Lupus en vecht volgens Sharon voor haar leven. De actrice schrijft dat haar zus tijdens de coronaperiode alleen de deur uit geweest is om naar de apotheek te gaan. "Ze heeft geen immuunsysteem, een van jullie maskerweigeraars heeft dit op z'n geweten", aldus Sharon in haar post.

Sharon Stone stond oog in oog met de dood
Lees ook

Sharon Stone stond oog in oog met de dood

In haar video haalt de actrice uit naar de autoriteiten in Montana, de thuisstaat van Kelly en haar man, waar alleen mensen met symptomen worden getest. Daardoor kan de moeder van Kelly en Sharon die contact heeft gehad met de familie, ook geen test krijgen. Zelfs het verplegend personeel in het ziekenhuis waar Kelly en Bruce in liggen, zou geen toegang hebben tot testen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De boodschap van de actrice wordt later in het filmpje politiek. Sharon roept haar volgers op dit najaar te stemmen op Joe Biden en zijn running mate Kamala Harris. "Vrouwen in machtsposities zullen vechten voor families. We zullen vechten voor het leven van mensen. De enige landen die de covidcrisis goed aanpakken, zijn landen met vrouwen aan het roer." Ze eindigt haar video met de oproep: "Ga alsjeblieft stemmen. En stem alsjeblieft niet op een moordenaar."