Probeert u het morgen nog eens

Jim Bakkum: 'Hoe we onze relatie spannend houden? Niet...'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Jim Bakkum: 'Hoe we onze relatie spannend houden? Niet...'
RTL

Al jaren vormen Jim Bakkum (33) en Bettina Holwerda (41) een steady showbizzkoppel, maar dat zij net als andere koppels hun problemen hebben, wordt duidelijk in hun interview met 'LINDA.'. Op de vraag of ze überhaupt tijd voor elkaar hebben, reageert de acteur eerlijk.

"Bettina is wat dat betreft echt een vent, ze kan niet romantisch zijn"

Het antwoordt luidt als volgt: nee. Al vijftien maanden kunnen de geliefden er niet samen tussenuit of uiteten. Zodra ze bij hun jongste dochter Molly weggaan, raakt ze in paniek en moet ze soms zelfs overgeven. "Dus als je vraag is hoe we het spannend houden, dan is het antwoord: niet. Maar dat komt wel weer."

Jim Bakkum openhartig over bijzondere band met dochtertje
Lees ook

Jim Bakkum openhartig over bijzondere band met dochtertje

Maar als er voor romantiek gezorgd moet worden, kan Bettina rekenen op haar Jim. Hij is veruit de meest romantische persoon van de twee. "Ik onthoud ook alle belangrijke data. Bettina is wat dat betreft echt een vent, ze kan niet romantisch zijn."

Sinds de zwangerschap van Molly, nu vijftien maanden oud, heeft Bettina niet gewerkt. Omdat Jims klussen groter zijn, blijft Bettina vaak thuis bij de kinderen. Zo spraken wij Jim onlangs met Lieke van Lexmond op de set van hun nieuwe film Casanova's. 

Lees meer over
Jim Bakkum