de vermoorde onschuld

Robin Martens blijft mishandeling agent ontkennen: 'Die leugens'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRobin Martens blijft mishandeling agent ontkennen: 'Die leugens'
RTL

Het incident waarbij Robin Martens (28) een politieagent mishandelde in Castricum, achtervolgt haar nog elke dag. Zo schrijft de actrice openhartig op haar Instagram.

"Ik moet daarvan herstellen en het een plekje geven"

Robin kwam afgelopen september in opspraak, nadat er een filmpje uitlekte waarop te zien is hoe ze tekeergaat tegen een politieagent. De actrice zou hem meermaals in het gezicht hebben geslagen. 

Die avond en 'alles eromheen' is volgens de actrice uiterst traumatisch geweest. 'Ik laat me daar niet veel over uit op social media en dat hoeft ook niet. Ik moet daarvan herstellen en het een plekje geven', deelt ze met haar volgers via Stories.

© Instagram @robinmartensofficial

Robin blijft volhouden dat ze de agent afgelopen september niets heeft aangedaan. 'Die onrechtvaardigheid vreet aan je. Al die leugens die de politie en social media verspreidt over hoe het gegaan zou zijn... Vertel de waarheid gewoon, want de beelden laten heel andere dingen zien.' 

De voormalig GTST-ster sluit haar emotionele bericht af met het nieuws dat ze haar verhaal ooit nog eens gaat vertellen in een boek of video 'zonder dat iemand haar onderbreekt en woorden in de mond legt'.

© Instagram @robinmartensofficial

Eerder ontkende ze ook dat ze de agent had geslagen, maar in de talkshow van Beau van Erven Dorens bevestigde ze wel dat ze hem had geduwd. Robin kreeg na de duw een taakstraf van 45 uur en moest daarnaast een schadevergoeding van 300 euro betalen aan het slachtoffer. De actrice accepteerde de straf en zag af van de mogelijkheid om in verzet te gaan.

In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt Robin hoe ze haar leven weer op de rails heeft weten te krijgen.

Lees meer over
Robin Martens