BENDE VAN ELLENDE

Tim Hofman vindt de wereld een bende voor huidige generatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTim Hofman vindt de wereld een bende voor huidige generatie
RTL

Tim Hofman (32) kunnen we misschien wel de grootste hulp van de huidige generatie noemen. Met zijn platform 'BOOS' komt hij op voor jongeren en helpt hij hen met hun problemen. Aan 'VIVA' vertelt Tim er meer over.

"Geen vaste contracten, onbetaalbare woningmarkt"

Als Tim wordt gevraagd of hij enige druk voelt om jongeren te helpen, zegt hij daarover: "Niet per se een druk dat ík het moet doen, maar wel dat het moet gebeuren." Tim is namelijk van mening dat de wereld een grote bende is voor de huidige generatie.

"Geen vaste contracten, onbetaalbare woningmarkt, hoge studieschulden. Ik heb een groot platform, dan kan ik maar beter een beetje m’n best doen", zegt hij. De presentator is dan ook van plan om het voorlopig bij zijn huidige werkzaamheden te houden. Voor iets luchtigs hoeven ze hem niet te bellen. "Het is gewoon niks voor mij om in een glitterjas een quiz of spel te presenteren."

Tim Hofman: 'Over Mijn Lijk verdient Gouden Televizier-Ring'
Lees ook

Tim Hofman: 'Over Mijn Lijk verdient Gouden Televizier-Ring'

Gisteren werd bekend welke programma's allemaal op de nominatielijst voor de Gouden Televizier-Ring staan. Over Mijn Lijk, dat Tim presenteert, staat daar ook tussen. De presentator is van mening dat zijn programma de ring verdient. Meer daarover zegt hij in de video hieronder.

Lees meer over
Tim Hofman