Ik denk aan hoe het ooit begon

Dit vindt de ex van Dave Roelvink van zijn nieuwe vriendin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDit vindt de ex van Dave Roelvink van zijn nieuwe vriendin
RTL

Dave Roelvink (26) is sinds kort weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlynn. Zijn ex Julia Mekkes reageert nu voor het eerst op die nieuwe situatie in een video op haar YouTube-kanaal.

"Ik wens Dave al het geluk toe met haar"

"Ik heb ontzettend veel lieve berichtjes van jullie ontvangen, via mijn Instagram en ik zag op YouTube ook wat reacties", bedankt ze haar dierbare volgers. "In ieder geval gaat alles heel goed met mij. Ik wens Dave al het geluk toe met haar en vind het heel lief dat jullie aan mij denken."

Ondanks de heftige breuk met Dave, die niet makkelijk voor haar was, heeft de advocate de hoop in de liefde niet opgegeven. Julia is ervan overtuigd dat ook zij binnenkort weer een nieuwe man aan haar zijde heeft: "Ik maak me daar totaal geen zorgen over. Ik ben er niet echt mega mee bezig."

Dave Roelvink ziet lange toekomst voor zich met nieuwe vriendin
Lees ook

Dave Roelvink ziet lange toekomst voor zich met nieuwe vriendin

Dave en Jazzlynn gingen in 2015 uit elkaar na een relatie van twee jaar,  waarna Dave een relatie kreeg met Julia. Nu die gestrand is, is hij terug bij zijn oude vlam. "Ik had dit niet verwacht en zij ook niet", vertelde Dave eerder aan RTL Boulevard. "Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten."

Lees meer over
Dave Roelvink