on the road

Waldemar Torenstra toert voor nieuw programma door Afrika

Door ANP/ RTL Boulevard··Aangepast:
Waldemar Torenstra toert voor nieuw programma door Afrika
RTL

Waldemar Torenstra is voor een nieuw programma door Afrika gereisd. De acteur maakte op de motor een trektocht langs verschillende culturen. Het programma is vanaf 18 oktober te zien op NPO 2, maakte de NPO dinsdag bekend tijdens zijn najaarspresentatie.

Ook Arnon Grunberg maakt voor dezelfde zender een serie over een ander land. De schrijver doet vanuit de Verenigde Staten in aanloop naar de verkiezingen in videobrieven verslag. Grunberg wil Amerikaans staatsburger worden en belicht de verschillende kanten van het land met zijn eigen leven en visie als leidraad.

Waldemar Torenstra : Mijn hele vak is eigenlijk gênant
Lees ook

Waldemar Torenstra : Mijn hele vak is eigenlijk gênant

Adelheid Roosen en Hugo Borst blijven in Thuis op Zuid dichter bij huis. Het duo onderzoekt voor het nieuwe programma op NPO 2 hoe het mensen met dementie vergaat die nog in hun eigen huis wonen.

Eerder werd al bekend dat Özcan Akyol voor de tweede keer Sterren op het doek presenteert. De nieuwe reeks is vanaf eind oktober te zien. Eva Jinek zal de eerste BN'er zijn die zich laat schilderen. Onlangs werd presentatrice Fidan Ekiz nog vergeleken met Eva Jinek, zoals te zien is in de video hieronder.

Lees meer over
Waldemar Torenstra