hiep hiep

Shelly Sterk viert eerste verjaardag van zoontje met mooie video

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Shelly SterkShelly Sterk viert eerste verjaardag van zoontje met mooie video
RTL

Vandaag is de kleine spruit van Shelly Sterk (29) en haar man Mark Ebing precies 1 jaar geworden en dat moet gevierd worden. Er zijn heel wat bijzondere dingen gebeurd het afgelopen jaar: kleine Jakes eerste lachje, zijn eerste stapjes, de eerste vliegvakantie... Shelly heeft deze mijlpalen allemaal op een rijtje gezet in een schattige video.

"Zo klein en al zo'n doorzettertje"

Met haar zoete videoboodschap laat ze iedereen meegenieten van alle hoogtepunten van Jake in het afgelopen jaar. "Lieve kleine Jake, vandaag ben je precies 1 jaar oud. Na 38 weken veilig in mama haar buik te hebben gezeten, was het vorig jaar dan eindelijk zover. Daar was je dan. Iedereen was op slag verliefd op je. (...) Als allereerste kleinkind was de hele familie weg van je."

"Het leek nog even of je het Indo-kleurtje van je moeder had in het begin, maar al snel trok het kleurtje weg en bleek dat je toch echt het witte huidje van papa hebt. En dat haar... een Haags matje in je nek", vervolgt Shelly. "En als mama moest werken had je het zo leuk met papa, die stuurde dan de hele dag filmpjes van jou, net als de opa's en oma's."

Shelly Sterk helemaal klaar met moedermaffia: 'Wat bezielt je?!'
Lees ook

Shelly Sterk helemaal klaar met moedermaffia: 'Wat bezielt je?!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Als trotse moeder somt ze het ene na de andere hoogtepunt op: "Op vakantie was je non-stop aan het trappelen onder de palmbomen en toen was je allereerste kerst. (...) Met vijf maanden maakte je de eerste kikkersprongen en met zes maanden tijgerde je de hele kamer rond. (...). De opa's en oma's vonden het helemaal niets dat ze jou even niet konden zien, maar gelukkig was er FaceTime. Zo klein en al zo'n doorzettertje. Als je iets wil dan ga je er ook voor."

"Oh lieve Jake, als je eens wist hoeveel we van je houden, met al je kunstjes en de leukste lach van de hele wereld. We hebben er een lief klein vriendje bij. Je wordt echt een jongetje. Het afgelopen jaar hebben we meer gelachen dan ooit, dankzij jou. Op nog vele jaren lieve kleine vriend, fijne verjaardag", sluit ze haar boodschap af.

Haar volgers genieten met volle teugen mee, zo blijkt uit dolenthousiaste reacties als 'Wat een heerlijke video' en 'Kreeg er tranen van'.

In het kader van herinneringen ophalen: RTL Boulevard ging tijdens haar zwangerschap nog langs bij Shelly.

Lees meer over
Shelly Sterk