DE NAAKTE WAARHEID

Sander Schimmelpenninck poedelnaakt in gesprek met Giel Beelen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSander Schimmelpenninck poedelnaakt in gesprek met Giel Beelen
RTL

Sander Schimmelpenninck (36) ging vanochtend helemaal naakt in gesprek met Giel Beelen (43) op 'Radio Veronica'. Dat gesprek was niet te zien, maar te horen.

"Je hebt mij naakt"

Giel belde Sander op om te vragen naar zijn veelbesproken vertrek bij talkshow Op1. De radio-dj zag dat Sander vanochtend al vroeg actief was op Twitter en daarom belde hij hem op. Toen Sander opnam, vertelde hij net de douche uit te zijn gelopen. "Oh, lekker. Heb ik je nu gewoon naakt?" vroeg Giel daarop. "Je hebt mij naakt, ja", bevestigde Sander.

Zorgelijke onthullingen over gezondheid van Sander Schimmelpenninck
Lees ook

Zorgelijke onthullingen over gezondheid van Sander Schimmelpenninck

Daarop maakte Giel een handig bruggetje naar Sanders vertrek bij Op1. "Dan wil ik even de naakte waarheid. Het was echt je eigen keuze, hè?" Dat bevestigde de hoofdredacteur van Quote vervolgens ook. "Ik heb vanaf moment één al gezegd dat ik mijn twijfels had en die twijfels zijn niet weggegaan."

Vlak nadat bekend werd dat Sander stopt bij Op1, ging het gerucht dat hij een vaste gast zou worden bij het nieuwe programma van Renze Klamer en Fidan Ekiz: De Vooravond. In de video hieronder reageert presentator Renze op dat gerucht.

Lees meer over
Sander Schimmelpenninck