voor een prikkie

Rogier hield cosmetische ingrepen lange tijd verborgen voor Frank

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Michel Schnater/RTLRogier hield cosmetische ingrepen lange tijd verborgen voor Frank
RTL

Rogier van Frank is niet vies van een prikkie hier of daar. In 'Nieuwe Revu' doet hij een boekje open over zijn cosmetische ingrepen.

"De kunst is dat je niet doorslaat"

Waar Frank Jansen een hekel heeft aan cosmetische chirurgie, heeft zijn lief Rogier Smit er minder moeite mee. Frank is van mening dat de ingrepen vooral functioneel moeten zijn: "Ik vind plastische chirurgie heel belangrijk als je hangende oogleden hebt of als het niet meer prettig is om naar te kijken, maar ik háát botox en fillers."

Het is geen geheim dat Rogier zijn mening niet deelt. Hij snapt het wel dat mensen moeder natuur soms een handje willen helpen. "Je strijkt toch ook je kleren?"

Frank en Rogier gaan Paleis voor een Prikkie niet boycotten
Lees ook

Frank en Rogier gaan Paleis voor een Prikkie niet boycotten

"Ik heb sinds anderhalf jaar botox en fillers, maar wel met mate. Mensen denken dat mijn hele gezicht is volgespoten, dat is echt niet waar", benadrukt de televisiepersoonlijkheid. De ingrepen bij Rogier zijn zo subtiel dat Frank het lange tijd niet eens doorhad. "Frank weet het pas sinds een maand of drie, eerder was het hem niet eens opgevallen. De kunst is dat je niet doorslaat."

Daar voegt Frank aan toe: "Als jij doorslaat, dan sla ik ook door."