have you seen Jamie tonight?

Jamie Lynn Spears deels verantwoordelijk voor beheer geld Britney

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Jamie Lynn Spears deels verantwoordelijk voor beheer geld Britney
RTL

Jamie Lynn Spears (29), het zusje van Britney (38), speelt een grotere rol in het financiële leven van de zangeres dan gedacht. Dat schrijft 'The Blast', op basis van rechtbankstukken.

De actrice werd een paar jaar geleden benoemd tot trustee, medebeheerder van een zogenoemd trustfonds. In zo'n fonds kan geld gestopt worden - in dit geval dat van Britney - dat door derden wordt beheerd.

Britney Spears krijgt hulp uit onverwachte hoek
Lees ook

Britney Spears krijgt hulp uit onverwachte hoek

Volgens de documenten die The Blast is handen heeft, is Jamie Lynn in 2018 trustee geworden van het SJB Revocable Trust, dat haar zus in 2004 oprichtte om haar geld veilig te stellen voor zowel haarzelf als haar kinderen. De goedkeuring van Jamie Lynn als trustee werd gedaan door onder meer de vader van de zussen, Jamie Spears.

Vader Spears heeft al twaalf jaar lang de touwtjes in handen wat betreft Britney's zaken. Volgens de advocaat van de popartiest wil ze graag onder zijn juk uitkomen, om zelf weer te kunnen beslissen over haar leven. Onlangs besloot de rechtbank van Los Angeles om niet mee te gaan in haar verzoek.

Lees meer over
Britney Spears