postive vibes only

Yolanthe laat zich niet uit veld slaan en inspireert volgers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPYolanthe laat zich niet uit veld slaan en inspireert volgers
RTL

Yolanthe Cabau (35) blijft sterk voor haar fans op Instagram. De actrice mag momenteel dan wel opereren als een alleenstaande moeder, ze blijft positief en straalt dat ook uit op social media.

"Ik denk niet aan alle ellende, maar aan al het moois dat er nog is"

Yolanthe is momenteel druk met de opnames van de romantische film Just Say Yes, het nieuwste pareltje van de makers van Fuck de Liefde en Fashion Chicks. Hoewel het liefdesleven van de actrice momenteel wat te wensen overlaat, kiest ze ervoor zich te focussen op de toekomst. Zo deelt ze met haar trouwe volgers vanaf de set: 'Ik denk niet aan alle ellende, maar aan al het moois dat er nog is.' Een bekende quote uit het dagboek van Anne Frank.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Yolanthe Cabau zingt vals als een kraai tijdens karaoke met Jim
Lees ook

Yolanthe Cabau zingt vals als een kraai tijdens karaoke met Jim

Yolanthe speelt in de film Lotte, een vrouw die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast. Jim Bakkum speelt Chris, de nieuwe collega van Lotte die haar te hulp schiet als ze wordt gedumpt.

Niet alleen Yolanthe is te zien in de nieuwe film Just Say Yes, ook haar 4-jarige zoontje Xess Xava maakt zijn opwachting. Onlangs sprak RTL Boulevard met de actrice over haar terugkeer naar Nederland en de nieuwe film waar ze in speelt. Ook Juvat Westendorp, Noortje Herlaar, Jim Bakkum, Nienke Plas, Pip Pellens en Kim-Lian van der Meij schitteren in de romantische komedie.

Just Say Yes is vanaf 28 januari 2021 te zien in de bioscoop.

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau