STERRETJES ZIEN

Bij deze sterren gaat Art Rooijakkers Over De Vloer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBij deze sterren gaat Art Rooijakkers Over De Vloer
RTL

Art Rooijakkers (43) is binnenkort weer te zien met een nieuw seizoen van 'Rooijakkers Over De Vloer', waarvoor hij uiteraard weer langs ging bij een hele rits bekende Nederlanders. In het nieuwe seizoen gaat Art onder andere langs bij Dinand en Lucy Woesthoff, Jim en Bettina Bakkum, Angela Groothuizen, Snelle en Tineke Schouten. En nog een aantal spraakmakende gasten die later bekendgemaakt worden.

"Een feest om te maken en hopelijk ook om te kijken"

"Een nieuw seizoen Over de Vloer betekent een nieuwe kans om binnen te kijken bij bekendere Nederlanders. Van struikelen over kinderspeelgoed bij Jim en Bettina en een bezoek aan de filmset tot slalommen tussen de verhuisdozen bij Angela Groothuizen en kletsen met buurman Edwin Evers. Een feest om te maken en hopelijk ook om te kijken", vertelt Art over het nieuwe seizoen.
 

Is Art Rooijakkers bezig met nieuw programma?
Lees ook

Is Art Rooijakkers bezig met nieuw programma?

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat Art langs bij de familie Bakkum. Jim geeft hem dan antwoord op de vraag waarom hij Jamai nooit meer spreekt.

De opnames van Rooijakkers Over De Vloer zijn nog in volle gang en de aankomende periode zullen er nog meer gasten bekend gemaakt worden. Rooijakkers Over De Vloer is vanaf 3 september elke donderdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. 

In de video hieronder vertelt Art meer over zijn gasten.

Lees meer over
Art Rooijakkers