Santé!

Maxime Meiland hield nieuwe liefde weken verborgen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaxime Meiland hield nieuwe liefde weken verborgen
RTL

Het liefdesgeluk lacht Maxime Meiland (24) weer toe. De alleenstaande moeder is stapelgek op cameraman Leroy, die ze leerde kennen tijdens de opnames van hun realityprogramma in Frankrijk. Aan tafel bij 'Jinek' vertelt ze er alles over.

"We hebben het heel lang stil kunnen houden"

Op een feestelijk verjaardagskiekje van vader Martien, konden we Maxime al spotten met een nieuwe vlam om haar arm. "We hebben het heel lang stil kunnen houden", vertelt een verliefde Maxime aan Eva Jinek. "Toevallig hadden we het er die avond nog over, want op een gegeven moment moet je het wel naar buiten brengen. Toen zeiden we: laten we gewoon een familiefoto plaatsen."

Maxime Meiland denkt te weten waarom Nadège zo boos was
Lees ook

Maxime Meiland denkt te weten waarom Nadège zo boos was

Hoewel het voor veel Meiland-fans een grote verrassing is dat Maxime weer aan het daten is, weet de familie al een tijdje van de romance. Moeder Erica vertelt dat afgelopen februari de vonk al oversloeg tijdens het draaien van de leader. "Wij en de crew hadden meteen door dat er iets speelde", doet ze een boekje open over haar dochter.

Toch duurde het nog een tijdje voordat de tortelduifjes besloten een relatie aan te gaan. "Hij werkt in het wereldje dus weet een beetje hoe het gaat en kan het allemaal prima handelen", vertelt Maxime.

Vader Martien in in ieder geval dolgelukkig met zijn nieuwe schoonzoon: 

Lees meer over
Maxime Meiland