boekje open

Martien Meiland laat andere kant van zichzelf zien in biografie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMartien Meiland laat andere kant van zichzelf zien in biografie
RTL

Niet 'wijnen, wijnen, wijnen', maar 'lezen, lezen, lezen' voor Martien Meiland (59). De flamboyante kasteelheer komt met zijn eigen biografie. Dat onthulde hij vrijdagavond in 'Jinek'.

"Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven, dat weten mensen helemaal niet"

"Ik heb een nieuwtje, voor jou de primeur", vertelde hij aan tafel. "Er komt een biografie uit, over mij." Het boek gaat flink de diepte in en doet een aantal schokkende onthullingen die zelfs dochter Maxime niet wist.

"Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven, dat weten mensen helemaal niet. Mensen zien mij altijd als heel positief, maar ik heb ook een periode gehad in mijn leven dat helemaal… vreselijk", aldus een emotionele Martien.

Maxime Meiland hield nieuwe liefde weken verborgen
Lees ook

Maxime Meiland hield nieuwe liefde weken verborgen

Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer ligt dit najaar in de schappen. De pater familias heeft genoeg te vertellen, want de biografie telt 320 pagina’s waarin Martien en zijn gezin werkelijk alles vertellen over de hoogte- en dieptepunten in hun leven en zichzelf bepaald niet sparen. 

Volgens vader Meiland ontstond het idee vorige zomer: "Mensen zien de serie en denken je te kennen, maar dan denk ik bij mezelf: die kennen mij helemaal niet."

Ook dochter Maxime had aan tafel een nieuwtje: ze is namelijk verliefd! Haar nieuwe lover is in ieder geval al goedgekeurd door paps:

Lees meer over
Martien Meiland