daar komt de bruid

Tanja Jess viert feest: 'Mijn meisje is getrouwd!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTanja Jess viert feest: 'Mijn meisje is getrouwd!'
RTL

Als mama van twee heeft Tanja Jess (53) genoeg ervaring met het moederschap. Haar kennis deelde ze acht jaar geleden voor het eerst in het programma 'Vier Handen op Eén Buik'. Ze werd gekoppeld aan de 20-jarige Nadya die tot haar nek in de schulden zat én zwanger was. Inmiddels zijn we ruim acht jaar verder en hebben de twee nog altijd contact.

"Ik heb je sindsdien niet meer losgelaten en jij mij ook niet"

Zo'n acht jaar geleden zat Nadya flink in de puree, maar inmiddels lacht het leven haar weer toe en gaf ze dit weekend zelfs haar jawoord! Tanja was daar natuurlijk bij. 'Mijn meisje is getrouwd', schrijft de presentatrice bij een aantal feestelijke kiekjes van de bijzondere dag op Instagram. 'Ruim acht jaar geleden deden we samen mee aan het programma Vier Handen Op Eén Buik. Ik heb je sindsdien niet meer losgelaten en jij mij ook niet', blikt ze terug.

Tanja Jess stond doodsangsten uit tijdens opnames GTST-cliff
Lees ook

Tanja Jess stond doodsangsten uit tijdens opnames GTST-cliff

Tanja vervolgt: 'Kijk waar je nu staat, met je prachtige dochtertjes in deze schitterde jurk naast jouw fantastische echtgenoot. Ik ben zó trots op jou.' Volgers van de actrice kunnen de aflevering nog goed herinneren, zo schrijft iemand: 'Wat geweldig om dit nu te zien!' een ander laat weten wat een lieverd Tanja is omdat ze Nadya nooit los heeft gelaten.

Ook Victoria Koblenko was te zien in het programma, maar we kennen haar natuurlijk vooral vanwege haar rol in GTST. In onderstaande video vertelt de actrice dat ze niet bepaald een lieverdje was op de set...

Lees meer over
Tanja Jess