throwback

Marieke Elsinga laat bijzondere transformatie zien

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPMarieke Elsinga laat bijzondere transformatie zien
RTL

Het 15-jarig bestaan van Qmusic laat Marieke Elsinga (34) niet zomaar voorbijgaan. De diskjockey van het radiostation grijpt het moment aan om een foto van haar eerste dag bij de zender te delen op Instagram.

"Nog net zo knap"

Aangezien Qmusic vandaag precies 15 kaarsjes mag uitblazen, zet Marieke het radiostation in het zonnetje. De presentatrice heeft niet al die jaren al bij de zender gewerkt, maar staat al de helft van die periode elke vroege morgen voor de deur om haar programma met Mattie te verzorgen. Ze geeft aan 'al 15 jaar trouw luisteraar en 7,5 jaar trots medewerker' te zijn. Daarbij deelt Marieke een foto van één van haar eerste werkdagen bij Q. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marieke Elsinga heeft prangende vraag over lege bekers in films
Lees ook

Marieke Elsinga heeft prangende vraag over lege bekers in films

Marieke's foto uit de oude doos bevalt haar volgers goed. 'Kijk d'r shinen!', reageert er eentje. 'Leuk, hoop nog vele jaren erbij. Ik ben fan', meldt een ander. Eén van haar volgers omschrijft haar als een 'jonkie'. 'Wat jong nog', beaamt er nog één. Weer een ander vindt haar 'nog net zo knap'. Marieke heeft onlangs nog gereageerd op hoe vaak er comments zijn over haar lichaam, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Marieke ElsingaQmusicInstagram