nieuwe verslaving

Makers Sex and the City lanceren trailer nieuwe Netflix-serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixMakers Sex and the City lanceren trailer nieuwe Netflix-serie
RTL

Netflix lijkt haar volgende megahit te pakken te hebben. Lily Collins (31) schittert in de nieuwe trailer van 'Emily in Paris', waarin de liefde, mode en de Franse hoofdstad centraal staan.

"Ik hoop dat jullie net zo verliefd worden op het verhaal, mijn personage en de stad als ik"

Na het grandioze succes van Sex and the City en Younger komen de makers van die series met iets nieuws: Emily in Paris. Lily vertolkt de titelrol van Emily, een marketing executive uit Chicago die haar droombaan achterna gaat in Parijs. Hier krijgt ze flink wat te verduren, terwijl ze zich door de stad van de liefde navigeert en ondertussen nieuwe vrienden probeert te maken.

Lily Collins zou met Sandra Bullock in Ocean's 9 willen
Lees ook

Lily Collins zou met Sandra Bullock in Ocean's 9 willen

Ook niet onbelangrijk: de outfits van Emily. En dat wordt gegarandeerd smullen, want de kostuumdesigner van Sex and the City geeft haar creatieve draai ook aan Emily in Paris. 'Daar gaan we! Ik ben ongelooflijk blij dat ik eindelijk mag aankondigen dat mijn nieuwe serie op 2 oktober in première gaat op Netflix', schrijft hoofdrolspeler Lily op Instagram. 'Ik hoop dat jullie net zo verliefd worden op het verhaal, mijn personage en de stad als ik.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Inspiratie nodig voor je volgende bingewatch-sessie op Netflix? Kijk dan de video hieronder. 

Lees meer over
NetflixTv-programmaNetflixserie