gekte nabij

Kim Kardashian 'bevalt' van Kylie Jenner in bizarre clip

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKim Kardashian 'bevalt' van Kylie Jenner in bizarre clip
RTL

De Kardashian-zusjes zijn allemaal erg close met elkaar, maar Kim (39) en haar halfzusje Kylie Jenner (23) spannen de kroon. In een opgedoken videoclip van Kanye West (43) 'bevalt' de realityster van haar miljardair-familielid.

"Dit is krankzinnig"

Het nummer 'Feel Me' van Kanye en Kylie's ex-vriendje Tyga maakte in 2017 al furore om de listige songtekst. De rappers benoemen hun (toenmalige) liefjes en hun ranke figuren in het liedje, maar een videoclip kwam er niet van. Het viertal had die wel opgenomen en de regisseur Eli Russell Linnetz heeft die nu aan het licht gebracht. 

Fans Cardi B starten petitie Kylie Jenner te verwijderen uit clip
Lees ook

Fans Cardi B starten petitie Kylie Jenner te verwijderen uit clip

In de video schitteren Kylie en Kim in een blonde pruik en verder vrij weinig. Maar het is vooral de scène waarbij Kim ogenschijnlijk Kylie baart die viral gaat. De realityster zit met haar benen gespreid, waarna de make-upgoeroe eruit loopt. 'Dit is krankzinnig, maar ik hou ervan', reageert één volger. 'Heel vet', vindt een ander. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Of Kanye goedkeuring heeft gegeven om de video te plaatsen, is onduidelijk. Bovendien heeft de rapper het vast druk met andere dingen, zoals zijn gooi naar het presidentschap in de Verenigde Staten. Zijn deelname heeft behoorlijk wat teweeggebracht, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Kylie JennerKim KardashianKanye WestMuziekBevallingInstagram