WATERLANDERS

Suzan en Freek in tranen door cover van Als Het Avond Is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NPOSuzan en Freek in tranen door cover van Als Het Avond Is
RTL

Vanavond ging het nieuwe seizoen van 'De Beste Zangers van Nederland' in première met gloednieuwe artiesten én presentatoren. Maar één ding bleef onveranderd: de kracht van de muziek. Ook in deze uitzending vloeiden de tranen weer.

Want niet Jan Smit, maar zijn Volendamse vrienden Nick en Simon presenteren de nieuwe reeks afleveringen, waarvoor onder andere Stef Bos, Miss Montreal, Diggy Dex en Suzan en Freek naar Ibiza zijn afgereisd. En laatstgenoemden krijgen als eerste een muzikale ode van hun collega-artiesten.

Suzan en Freek weten zelf als geen ander hoe het is om het liedje van een ander in een nieuw jasje te steken. In 2018 braken ze zelf door dankzij hun covers, die ze op YouTube deelden. Inmiddels maken de twee hun eigen Nederlandstalige repertoire. Ze hebben dan ook al een gouden plaat aan de muur hangen.

Eerste beelden Beste Zangers tonen seizoen met lach en traan
Lees ook

Eerste beelden Beste Zangers tonen seizoen met lach en traan

Kort geleden werden we al verwend door de eerste beelden van dit nieuwe seizoen van De Beste Zangers van Nederland. Het belooft in ieder geval weer een reeks te worden met prachtige muzikale covers, emoties en tranen. De eerste beelden zie je in de video hieronder. Wie vooral indruk maakte was zanger Milow, die de hit 'Als Het Avond Is' van Suzan en Freek in een nieuw, Engelstalig, jasje stak. De kijkers thuis waren ook erg onder de indruk.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De Beste Zangers van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Lees meer over
Suzan StortelderFreek Rikkerink