adem in, adem uit

Zoon Ron Boszhard kon WIDM-executie niet aanzien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZoon Ron Boszhard kon WIDM-executie niet aanzien
RTL

Het was spanning en sensatie bij Ron Boszhard (56) thuis. De presentator keek samen met zijn gezin naar de eerste aflevering van het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?'. Tijdens de executie werd het zijn zoon Niels allemaal even te veel. Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Ik zat er ook zo bij"

Ron heeft, net alle huidige kandidaten, al eens eerder meegedaan aan Wie is de Mol? De presentator moest toentertijd in de eerste aflevering al het veld ruimen, mede door het toe doen van de andere deelnemers. Nu hij weer meedoet, hoopt hij natuurlijk een stuk verder te komen in de wedstrijd. Ook zijn gezin wil dat natuurlijk. Zijn zoon Niels kneep 'm dus behoorlijk tijdens de executie. "Oh, god", roept hij als zijn vader zijn scherm te zien krijgt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

WIDM is publieksfavoriet bij uitstek: ruim 2,6 miljoen kijkers
Lees ook

WIDM is publieksfavoriet bij uitstek: ruim 2,6 miljoen kijkers

Het viel gelukkig mee. Ron is gewoon door naar de volgende aflevering. Zijn Instagramvolgers leven enorm mee met zijn zoon Niels en snappen hoe spannend het was. 'Ik zat er ook zo bij hoor', moet er eentje lachen. 'Geweldig', vindt een ander het filmpje van zijn zoon. 'Zo leuk!' omschrijft een derde het. Voor Tina de Bruin liep het helaas minder goed af. De actrice moest haar spullen pakken en Wie is de Mol? verlaten. 

In de video hieronder blikken oud-Mollen terug op hun avontuur in het programma en speculeren over wat ze denken dat er in het jubileumseizoen zal gebeuren. 

Lees meer over
Ron BoszhardWie is de Mol?Instagram