meisjes plagen

Bibi Breijman wordt flink uitgelachen door dochtertje Teddy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @bibibreijmanBibi Breijman wordt flink uitgelachen door dochtertje Teddy
RTL

De kleine grapjas Teddy legt haar vinger op de zere plek bij haar moeder Bibi Breijman (29). De vriendin van Waylon (40) deelt op Instagram hoe haar dochtertje haar telkens wijst op haar 'keutel'.

"Wat een heerlijke kleine ondeugd"

Teddy helpt Bibi over een pijnlijk punt heen te komen. De kleine dame wijst telkens naar haar moeders 'keutel' en proest het vervolgens uit van het lachen. Ook bij Bibi zorgt dit voor veel hilariteit. Het gaat om een moedervlek waar ze zich als kind voor schaamde, maar dat 'wordt later waarschijnlijk iets waar je prima mee kunt leven'. Bibi heeft nog een boodschap voor de mensen die haar plaagden: 'Dikke keutel aan iedereen die me er vroeger mee probeerde te pesten, Ted vindt hem leuk'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bibi Breijman verrast fans met nieuwe carrièremove
Lees ook

Bibi Breijman verrast fans met nieuwe carrièremove

Bibi's zoete filmpje van Teddy kan op veel reacties rekenen. De volgers van de influencer zijn niet alleen weg van haar, maar ook van haar dochtertje. 'Altijd zo vrolijk en positief. Heerlijk om naar te kijken', merkt er eentje op. 'Geweldig', 'Lief' en 'Prachtig' omschrijven anderen het filmpje. 'Wat een heerlijke kleine ondeugd', denkt een ander over de kleine Teddy. 

Als dat geplaag Bibi toch een beetje te veel wordt, kan ze altijd luisteren naar het nummer dat haar vriend voor haar schreef. Waylon vertelt er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Bibi BreijmanWaylonInstagram