BELIEBING

Justin Bieber: 'Door mijn grote ego heb ik relaties verpest'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJustin Bieber: 'Door mijn grote ego heb ik relaties verpest'
RTL

Justin Bieber (26) staat in een openhartige post op Instagram stil bij de plotselinge verandering in zijn leven toen hij in één klap een wereldbekende ster werd met zijn nummer 'Baby'. De zanger blikt nu terug op die periode.

"Ik ben dankbaar dat Jezus me helpt bij deze reis"

Justin groeide op in een klein stadje in Canada. 'Ik focuste me nooit op beroemd zijn of geld. Ik wilde gewoon muziek maken', schrijft Justin op Instagram. 'Maar toen ik een tiener was, bepaalden mijn onzekerheden en frustraties wat ik wilde', vervolgt hij. En daardoor begon Justin te veranderen. 'Door mijn groeiende ego heb ik destijds relaties verpest.' Daar heeft de zanger nu spijt van, nu hij inmiddels getrouwd is met zijn grote liefde Hailey.

Justin Bieber speelt in videoclip van DJ Khaled en Drake
Lees ook

Justin Bieber speelt in videoclip van DJ Khaled en Drake

En om die reden wil Justin nu veranderen. 'Ik wil gezonde relaties met de mensen om mij heen. Ik wil gemotiveerd worden door de waarheid en liefde.' De zanger wil nu dan ook voorkomen ooit nog zichzelf uit het oog te verliezen. 'Ik wil mijn egoïstische behoeftes opgeven, zodat ik een goede man en, in de toekomst, vader, kan zijn. Ik ben dankbaar dat Jezus me helpt bij deze reis.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs werd Justin beschuldigd van seksueel misbruik. De zanger kwam echter met overtuigend tegenbewijs. Je ziet alles over deze zaak in onderstaande video.

Lees meer over
Justin Bieber