Stijn Fransen laat als eerste ter wereld tattoo op afstand zetten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© T-MobileStijn Fransen laat als eerste ter wereld tattoo op afstand zetten
Van onze partner T-Mobile

Stijn Fransen (30) heeft een bijzonder record op haar naam staan, dat overigens nooit meer van haar afgepakt kan worden. Ze is namelijk de eerste persoon ter wereld bij wie op afstand, via een mobiel (5G) netwerk, een tatoeage is gezet.

"Ik ben heel blij met het resultaat"

De actrice liet de tattoo zetten door een robotarm, die op afstand werd bestuurd door een tattoo artist. Het internet waarop het allemaal gebeurde was een gloednieuwe 5G-verbinding van T-Mobile, dat sinds kort actief is in ons land.

Stijn kreeg deze mogelijkheid voorgeschoteld op haar dertigste verjaardag. "Heel speciaal en superspannend natuurlijk. Ik ben heel blij met het resultaat, want dit kun je met recht een unieke tattoo noemen die niemand anders heeft."

Haar Stijn Fransen viel uit door Expeditie Robinson
Lees ook

Haar Stijn Fransen viel uit door Expeditie Robinson

Natuurlijk was er een flinke voorbereiding nodig om deze tatoeage te zetten. Van tevoren is de robotarm nauwkeurig afgestemd en ingesteld, zodat de tattoo artist vanaf een andere locatie aan de slag kon. Een kort verslag van het proces zie je hieronder.

Stijn Fransen is onder andere bekend uit de jeugdserie SpangaS, waarin ze de vrolijke flapuit Renée Krul speelde en daarna heeft ze 2,5 jaar de rol van Sam Dekker vertolkt in de Neerlands populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook vormde ze een dansduo met Toprak Yalçiner in Dance Dance Dance en was ze deelnemer van het negentiende seizoen van Expeditie Robinson.

Lees meer over
Stijn Fransen