wat een gezeik

Grote zorgen om de gezondheid van Martien Meiland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS/TalpaGrote zorgen om de gezondheid van Martien Meiland
RTL

De familie Meiland maakt zich flink zorgen om de gezondheid van Martien (59). Dat is te zien in de nieuwste aflevering van 'Chateau Meiland'. Deze keer maken de vrouwen zich geen zorgen om zijn depressiviteit, maar om de aanhoudende benauwdheid die hem 's nachts tot waanzin drijft.

"Ik ben weer helemaal als nieuw"

Als Erica de kasteelheer aanmoedigt om nu echt de huisarts te bellen, loopt Martien tegen het volgende probleem aan. Tot overmaat van ramp heeft hij alleen het nummer van Boulevard en niet van zijn huisarts Bouhet in zijn telefoon. Gelukkig schiet Erica hem al snel te hulp, want aan de nachtelijke onrust moet snel een einde komen.

"Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken", vertelt Erica. "Hij is meteen gestopt met roken. Maar 's nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit." Op naar de dokter, dus. 

Onhandige familie Meiland zorgt weer voor hilariteit
Lees ook

Onhandige familie Meiland zorgt weer voor hilariteit

Met frisse tegenzin geeft Martien toe. Veel zin heeft hij niet, maar hij kan dezelfde middag nog terecht. En precies voordat 'wijn', eh... de vijf in de klok zit, dus dat komt de familie goed uit. Eenmaal bij de huisarts loopt het met een sisser af. "Kerngezond. Helemaal healthy hoor, zei 'ie", vertelt een opgeluchte Martien na de afspraak. Hij is uitvoerig onderzocht, maar er is helemaal niks aan het handje. "Hij hoorde niks geks. (...) Parfait zei hij. Parfait betekent uitstekend. Ik ben weer helemaal als nieuw." 

Lees meer over
Martien Meiland