megflix

'Prins William niet blij met prinses Diana-docu van zijn broer'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Prins William niet blij met prinses Diana-docu van zijn broer'
RTL

Het is volgens royal insiders weer eens hommeles tussen prins William (38) en prins Harry (35). De broers spreken elkaar nu al maanden niet meer en de twee hebben nu weer onenigheid. Harry zou namelijk met Netflix aan een documentaire over zijn moeder werken en William is not amused. Dat meldt 'Mirror'.

"Ze zijn nog in een heel vroeg stadium, maar het lijkt erop dat de docu er gaat komen"

Prins Harry en Meghan Markle sloten vorige week een deal met Netflix waar ze zo'n 127 miljoen euro aan verdienen. Op de lijst met projecten zou ook een documentaire over prinses Diana staan. "De Sussexjes zijn in gesprek over een docu over de familiegeschiedenis van prinses Diana. Ze zijn nog in een heel vroeg stadium, maar het lijkt erop dat de docu er gaat komen", laten bronnen weten aan Mirror. "Het moet een eerbetoon worden aan Diana en vooral ook ingaan op al haar werk voor goede doelen." Netflix zou al langer plannen hebben voor een docu over Diana.

Harry en Meghan slepen grote Netflix-deal binnen
Lees ook

Harry en Meghan slepen grote Netflix-deal binnen

Volgens de bronnen is William minder enthousiast. "William en Harry hebben al drie maanden geen contact met elkaar. Deze docu-plannen gooien alleen maar olie op het vuur." Als de docu er echt komt, zal William als eerste worden ingelicht.

Terugbetalen

Er is heel wat te doen om de Netflix-deal van de Sussexjes. Nadat Harry en Meghan in het huwelijksbootje stapten, verhuisden ze naar Frogmore Cottage. Hun nieuwe paleisje moest eerst nog grondig gerenoveerd worden; het kostte maar liefst 2,6 miljoen euro. Dat enorme bedrag werd door de belastingbetaler betaalt. Nu eist een Britse politicus dat de royals dit terugbetalen. Helemaal omdat ze ook net een villa in Californië - voor zo'n 12 miljoen euro - hebben gekocht.

Lees meer over
Prinses DianaPrins WilliamPrins Harry