ZOALS HET KLOKJE THUIS TIKT...

Hans Klok over gecancelde shows in Las Vegas: 'De stad is dood'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHans Klok over gecancelde shows in Las Vegas: 'De stad is dood'
RTL

Het ziet er momenteel allemaal niet zo rooskleurig uit voor Hans Klok (51). Vorig jaar tekende hij een contract voor tien jaar om zes shows per week te gaan geven in Las Vegas. Maar door de uitbraak van het coronavirus kunnen die shows niet plaatsvinden. Aan het 'Algemeen Dagblad' vertelt Hans hoe de zaken er nu voor staan.

"Als de omstandigheden zo blijven moet ik iets anders verzinnen"

De illusionist wil zichzelf nog tot december de tijd geven, om te zien hoe de zaken er dan voor staan in Las Vegas. Daarna beslist hij over zijn toekomst. "Blijven of vertrekken, maar zoals het er nu naar uitziet, zie ik het hier niet snel op gang komen. Jullie krabbelen weer op in Europa, Amerika ligt ver achter", zegt Hans tegen het AD.

Vanwege de daling in toerisme draaien de casino's en hotels in Las Vegas veel verlies. Hans kan zijn shows niet draaien, waardoor er ook weinig binnenkomt. In de tussentijd blijft Hans wel bezig. Zo doet hij klusjes voor RTL 4 en is hij bezig met een kinderboek. Ook blijft Marcel Boekhoorn (zijn geldschieter) hem gelukkig nog steunen. "Maar als de omstandigheden zo blijven moet ik iets anders verzinnen."

Hans Klok helemaal klaar met coronacrisis
Lees ook

Hans Klok helemaal klaar met coronacrisis

In oktober 2021 heeft Hans wel een tour gepland staan in Europa. Dan is hij met zijn show te zien in Duitsland. Maar die show wordt mogelijk vervroegd."Optreden is mijn lust en mijn leven. En als ik dan succes heb, kan ik altijd nog terug naar Las Vegas. Dat blijft showstad nummer één, maar nu is de stad dood. En ik zie het niet gauw veranderen."

Eerder vertelde Hans aan RTL Boulevard over de huidige situatie in Las Vegas. Dat zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Hans Klok