berichtje

Rijk Hofman is de nieuwe presentator van Love Check-up

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRijk Hofman is de nieuwe presentator van Love Check-up
RTL

Berichtje! Het nieuwe seizoen van 'Love Island' is nog maar net van start gegaan en dat betekent óók dat er een nieuw seizoen van 'Love Check-up' aankomt. Niemand minder dan Rijk Hofman (23) is de presentator van het derde seizoen.

"Als groot fan van de liefde en het programma heb ik veel zin om de deelnemers achteraf te spreken"

Krijg jij nooit genoeg van Love Island en wil je álles weten wat er in de villa gebeurt? Dan ben je bij Love Check-up aan het goede adres. Rijk Hofman blikt met de afvallers van het programma terug op hun grote liefdesavontuur. Hun exit, hoogte- en dieptepunten en de reacties op social media: Rijk voelt de Islanders flink aan de tand.

Scrollen maar: alle socials van de Love Island-singles op een rijtje
Lees ook

Scrollen maar: alle socials van de Love Island-singles op een rijtje

Rijk is in ieder geval al helemaal in zijn nopjes met deze klus. "Zoals veel mensen weten draait mijn leven om de liefde en daarom is dit voor mij het perfecte programma om te presenteren. Als groot fan van de liefde en het programma heb ik veel zin om de deelnemers achteraf te spreken." Hij heeft de eerste opnames mét een spraakmakende gast er zelfs al op zitten. Rijk spreekt hen vanuit de studio live via een videoverbinding op Gran Canaria. 

Binnenkort kun je de eerste aflevering van Love Check-up zien op Videoland, RTL Boulevard en RTL XL.

Lees meer over
Love Island