LOVE CHECK-UP

Fabiënne werd ‘strontziek’ van geroddel Love Island-dames

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Fabiënne werd ‘strontziek’ van geroddel Love Island-dames
RTL

Met haar pogingen om de mannen op ‘Love Island’ te verleiden wist Fabiënne heel wat vrouwen tegen zich in het harnas te jagen. Met name Raphaëlla zat overduidelijk niet te wachten op de komst van de bombshell en maakte haar dit dan ook haarfijn duidelijk. “Het was gewoon niet te doen”, aldus Fabiënne in ‘Love Check-up’.

"Het was niet meer leuk"

Raphaëlla klaagde bij heel wat Islanders over het verblijf van Fabiënne in de villa. "Ik werd er strontziek van. Echt. Het was niet meer leuk. Daardoor voelde ik me niet meer prettig in de villa. Ik kreeg gewoon continue bad vibes van haar."

Had Fabiënne op Love Island écht gevoelens voor Mattheüs?
Lees ook

Had Fabiënne op Love Island écht gevoelens voor Mattheüs?

Ze verdenkt haar Vlaamse concurrente er dan ook van enkele kandidaten tegen Fabiënne te hebben opgezet. "Ik had het gevoel dat ze mensen naar zich toetrok en een slecht beeld van mij creëerde bij andere mensen."

Op de vraag van presentator Rijk Hofman of Raphaëlla en Mattheüs goed bij elkaar passen kan de krullenbol het dan ook niet laten om nog even een sneer uit te delen. Ben jij benieuwd wat Fabiënne heeft te zeggen over de love birds? Check dan gauw onderstaande video.

Lees meer over
Love Island