britney leuk

Woeste Britney Spears weigert 'ongeschikte' medecurator

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWoeste Britney Spears weigert 'ongeschikte' medecurator
RTL

Britney Spears (38) wil voorkomen dat Andrew Wallet als medecurator naast haar vader Jamie wordt aangesteld. De zangeres noemt Wallet, die ook al van 2008 tot 2019 deels verantwoordelijk was voor haar zakelijke beslissingen, ongeschikt en is naar de rechter gestapt om ervoor te zorgen dat hij die rol niet weer krijgt.

Volgens Britney kreeg Wallet miljoenen dollars voor zijn diensten en kreeg hij ook een ton toen hij vorig jaar maart stopte met zijn werk, schrijft TMZ op basis van juridische documenten. De zangeres is niet van plan om binnenkort weer te gaan optreden en wil daarom goed op haar geld letten.

Fans Britney Spears geschokt door opgedoken rechtbankpapieren
Lees ook

Fans Britney Spears geschokt door opgedoken rechtbankpapieren

Pa Spears zou haar huidige financiële situatie negeren door Wallet weer aan te willen stellen. Jamie heeft bij de rechter papieren ingediend om dit te weerspreken. Hij vraagt de rechter om een hoorzitting over de kwestie.

De zangeres staat sinds een mentale inzinking in 2008 onder toezicht van haar vader. Britney blijft dit nog tot in ieder geval februari volgend jaar. Haar advocaten benadrukten onlangs dat ze vrijwillig onder curatele staat, maar hebben wel voorgesteld om een onafhankelijk bedrijf verantwoordelijk te maken voor haar financiën.