bun in the oven

Na Gigi pronkt ook zus Bella Hadid met 'babybuik'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesNa Gigi pronkt ook zus Bella Hadid met 'babybuik'
RTL

Het kwam als een verrassing voor de fans van Gigi Hadid (25) dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Zayn Malik (27). De aanstaande ouders staan er niet alleen voor, zusje Bella (23) heeft namelijk ook een 'baby bump' ontwikkeld.

"Ik kan mijn tranen niet bedwingen"

De Hadid-familie gaat uitbreiden! Supermodel Gigi zal binnenkort bevallen van haar eerste kindje en haar zusje Bella blikt alvast vooruit op Instagram. Daarbij doet ze een opmerkelijke uitspraak over haar eigen 'babybuik'. 'Two buns in the oven', schrijft Bella bij een foto met haar zwangere zus. 'Maar die van mij is ontstaan door een hamburger en die van Gigi door Zayn', verklaart ze daarna. 'Ik hou zo ongelooflijk veel van jullie. Ik kan mijn tranen niet bedwingen.'  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoogzwangere Gigi Hadid pakt uit met meer bolle buik-foto's
Lees ook

Hoogzwangere Gigi Hadid pakt uit met meer bolle buik-foto's

Bella's volgers waren behoorlijk verrast. 'Ik dacht eventjes dat je ook zwanger was', aldus één reactie. 'Ik heb zo'n grote glimlach op m'n gezicht van deze foto', laat een ander weten. 'Dit is zo schattig', vindt een derde. Hoewel Gigi en Zayn voor de zoveelste keer hoteldebotel zijn én een kindje krijgen, is er de afgelopen jaren meermaals trouble in paradise geweest. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Bella HadidGigi HadidZayn MalikBabyZwangerschapInstagram