The one with...Makeup!

Yes! Revolution Beauty maakt Friends make-uplijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesYes! Revolution Beauty maakt Friends make-uplijn
RTL

Alle over de top Friends-fanatiekelingen opgelet! Heb je altijd al willen koken zoals de ambitieuze Monica Geller? Altijd al de engelenstem van Phoebe willen hebben? Wil je eruitzien als de prachtige Rachel Green? Dan is dit je kans! Na het Friends-kookboek én de adventskalender komt Revolution Beauty nu namelijk met een speciale Friends make-uplijn.

"Alles wat je nodig hebt om een OH MY GOD-waardige look te creëren!"

Het platform laat weten dat ze hun allergrootste samenwerking ooit hebben geregeld. 'En met dit Revolution Flawless Limitless 27-tinten oogschaduwpalet kan je eindeloze jaren '90-looks creëren', klinkt het op hun Instagram. Alle oogschaduwpaletten, lippenstiften, lipglosses en accessoires zijn allemaal gebaseerd op de spraakmakende figuren en gebeurtenissen van de serie. 'Alles wat je nodig hebt om een OH MY GOD-waardige look te creëren!', aldus Revolution Beauty. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

I Won't Be There For You: Friends-reünie tóch weer uitgesteld
Lees ook

I Won't Be There For You: Friends-reünie tóch weer uitgesteld

De makeup-lijn bevat drie verschillende oogschaduwpalettes die gebaseerd zijn op de iconische Monica, Rachel en Phoebe. Daarnaast zijn de namen van de palettes ook zo scherp als een mes bedacht: Rachel haar palette heet namelijk On A Break, die van Monica heet de Geller Cup en die van Phoebe heet, je raadt het waarschijnlijk al: Smelly Cat. Daarnaast zijn er nog 27 andere kleuren te ontdekken, die namen hebben gekregen van alle andere typerende figuren. Zo heb je de kleur Mr. Geller, Ugly Naked Guy en daar kan natuurlijk de naam Janice niet in ontbreken.

Onlangs werd bekend dat de cast van 'Friends' toch niet op korte termijn bij elkaar komt voor de langverwachte reünie-uitzending. De special van HBO is voor onbepaalde tijd namelijk uitgesteld vanwege het coronavirus. Fans moeten dus nog even wachten, maar gelukkig is er nu speciale make-up om de pijn wat te verzachten. Wanneer de reünie wel komt, is dus vooralsnog onduidelijk. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eigenlijk zouden David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry al eind mei te zien zijn tijdens de lancering van streamingdienst HBO Max. Ook die opnames werden afgeblazen vanwege het coronavirus. Lisa Kudrow vertelt daar het volgende over.

Lees meer over
Courteney CoxJennifer AnistonMatt LeBlancLisa KudrowMatthew PerryMake-up