zwembad van tranen

Nieuwe Islander zorgt voor frictie tussen Raphaëlla en Mattheüs

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love Island Nieuwe Islander zorgt voor frictie tussen Raphaëlla en Mattheüs
RTL

Raphaëlla dacht eindelijk haar 'happily ever after' met Mattheüs te krijgen nu bombshell Fabiënne weer veilig in Nederland is. Maar op 'Love Island' blijft het nooit lang rustig en deze keer hebben Holly en Viktor twee nieuwe dames gestuurd om de boel eens flink op te schudden.

"Ik moet ook een kans krijgen"

De dag begint al niet lekker voor Raphaëlla: via een berichtje moet ze horen dat haar vent op date mag met nieuwkomer Charlotte - en die gaat recht op haar doel af. Dat Mattie nog in een koppel zit, daar heeft ze maling aan. "Ik kom hier voor mezelf", maakt ze dan ook aan hem duidelijk als hij haar vraagt of ze twee mensen uit elkaar zou halen in de villa. "Ik moet ook een kans krijgen."

Nieuwe Islander zet iedereen op scherp in Love Island
Lees ook

Nieuwe Islander zet iedereen op scherp in Love Island

Charlotte is niet alleen gekomen en krijgt gezelschap van Merel, die in eerste instantie voor Felip is gekomen, maar nu toch ook kriebels krijgt voor Mattheüs. En dat wordt allemaal des te duidelijker tijdens een wedstrijdje in het water. Alsof Raphaëlla het nog niet zwaar genoeg heeft om haar partner te zien zoenen met een ander, winnen Mattheüs en Merel óók nog eens een nacht in de Hideaway. En dat zorgt voor tranen...

Love Island zie je elke dag om 21.30 uur bij RTL 5 en Videoland. Benieuwd hoe het met de afgevallen kandidaten gaat? Bekijk dan elke vrijdag een nieuwe aflevering van Love Check-up.

Lees meer over
Love Island