het kan snel gaan

Snelle neemt voor het eerst een kijkje in The Voice Kids-studio

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Rooijakkers Over De VloerSnelle neemt voor het eerst een kijkje in The Voice Kids-studio
RTL

Rapper Snelle (24) is vanaf aankomend seizoen te zien als coach in 'The Voice Kids'. In 'Rooijakkers Over De Vloer' neemt hij voor het eerst een kijkje in de studio.

"Ik vind het best wel een beetje spannend nog"

Snelle wordt er een klein beetje stil van. "Jeetje... Vet hè", stamelt hij uit. "Ik vind het eigenlijk best wel gek nog." Als hij eenmaal in de rode stoel zit, voelt hij zich echter al gauw als een vis in het water. "Ik mis alleen een knopje dat 'ie achterover kan, maar daar kunnen we het altijd nog over hebben."

Snelle verplaatst concerten AFAS Live om coronamaatregelen
Lees ook

Snelle verplaatst concerten AFAS Live om coronamaatregelen

De rapper zit in het betreffende seizoen tussen coaches Ali B, Ilse DeLange en Sanne Hans. Hij heeft nog geen idee wat hij ervan kan verwachten. "Heel eerlijk: ik ben de coach van The Voice Kids, maar ik vind het best wel een beetje spannend nog."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hij gaat natuurlijk wel voor de overwinning. "Dat zou ik wel echt een stunt vinden." Des te meer omdat het natuurijk zijn eerste seizoen is.

Snelle sprak in Rooijakkers Over De Vloer ook over zijn jeugd en de band met zijn ouders. En als klap op de vuurpijl werd hij ook nog eens verrast door collega-popsterren Suzan & Freek. Je kijkt de aflevering hier terug.

Rooijakkers Over De Vloer kijk je elke donderdag om 21.30 uur op RTL 4 of kijk je alvast vooruit op Videoland.

Lees meer over
Snelle